fredag 7 januari 2011

Spark

Äntligen är nyårshelgen över, och med det smällandet av raketer och fyrverkerier. Hoppas jag.
Ger en kollektiv spark i rumpan till alla de föräldrar/vuxna som köper ut smällare till sina barn. De har inte förstånd att hantera dem. Det smälls i tid och otid.
Det gäller oxå alla vuxna som smäller av fyrverkerier innan nyår. Eller vid nyår duktigt påverkade av alkohol och har noll koll på vad de egentligen gör.



Stackars Lucas har varit helt förstörd i en vecka drygt. Hör han en smäll så tvärvänder han och vill bara gå in igen.

I år hade Malmö stad arrangerat ett stort fyrverkeri. Och det tog sin plats på vår gata en liten bit från huset. Säger inget om det för det var ett bra ställe att ha det på. Men man hade hoppats att andra kunde nöjt sig med det fyrverkeriet också. Vid 23 på nyårsafton började det braka loss med smällare runt om oss i kvarteren. Så då flyttade vi in i sovrummet, drog ner persienner och satte på högt ljud på tv:n. Sen satt vi i sängen med en skakande hund emellan oss.

Nåja nu är det över för denna gången. Nån enstaka smäll hörs då och då ännu...men inte många dagar till hoppas jag.

Har haft ytterligare ett par dagar då näsan levt sitt liv, jösses vad en näsa kan rinna. Haft det i 4 omgångar nu sen jag blev snuvig första gången. Men hoppas det ger med sig nu.

Var uppe i Uppsala 3-6 jan. Hälsade på älskade M:s pappa med fru. Hans syskon kom oxå förbi på middag den 4. En riktigt trevlig kväll.
Igår blev det hemfärd med riktigt snöiga vägar, en hel del snödrev. Värst var det mellan Södertälje och Mjölby. Sen var det ganska ok.

Ledig idag. Granen får väl åka ut, övrigt julpynt ner i källaren.


Ha det fint alla / KRAM




"En spark i ändan är i alla fall ett litet steg framåt"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

TACK för din kommentar....