lördag 12 juni 2010

.....

.....Jag var ju hos specialist i Lund med min fot/hälsena.
Han skulle skicka vidare mig (skicka en remiss) till en dr i Lund som gjorde nån specialbehandling.

Jag ringde igår och kollade så remissen gått iväg. Jodå det hade den, men till en dr i Malmö. Sa jag ringde helt enkelt upp denna nya dr i Malmö. Njaeee sa han, den dr i Lund har dragit ner på sin verksamhet och jag ska hjälpa honom. Men jag kan inte ta emot fler nya, då jag också ska dra ner på verksamheten inom detta område. Så din remiss kommer att gå tillbaka till Lund inom de närmsta veckorna.

INOM DE NÄRMSTA VECKORNA ???? Va f*n skicka den direkt känner jag.

Ingen i region Skåne gör denna behandling enligt denna Malmö-dr.
Han tipsade om en privat dr på Curakliniken som kan hjälpa mig kanske. Så jag ringde helt enkelt till honom (hans sköterska) och kollade läget lite. Nej sa hon, du vet han är ju överläkare på rigshospitalet i Köpenhamn så han har väldigt lite verksamhet här. Då var jag färdig att bryta ihop när hon sa det. Jag kan ju vissa dagar inte gå på min fot.

Vi (sköterskan och jag) pratade en stund för jag undrade lite hur jag nu skulle bete mig. Hon tipsade om IMC i Malmö. (idrottsmedicinskt center) De kunde tydligen skriva remisser till denna privata läkare som har så lite tider. Så nu återstår mitt hopp till dem. Ringde dem och talade in ett meddelande och hoppas de hör av sig på måndag.

Min dr här i stan som från början skickade mig till Lund skulle ringa igår mig igår, telefontid hade vi bokat. Inte hur dags bara under dagen efter kl 1530. Ringde han ?? Nej just det.. det gjorde han inte......

Jag MÅSTE vara frisk i min fot när vi drar till Thailand.

Är inte så gnällig som det ser ut i texten ovan, men börjar känna mig desperat då alla som kan tänkas hjälpa mig lägger ner verksamheten. Då återstår bara operation......vill inte.

På tal om Thailand. Om exakt 5 månader har vi landat i Bangkok och tagit oss vidare till Krabi. Åker den 11 nov och kommer fram 12 nov, på fm thai-tid...Förhoppningsvis ligger vi på en härlig strand och solar då.........



Idag blir det en tur till Falsterbo för inköp av nya tofflor. Var nere förra veckan men då hade hon inte det jag ville ha. Men lovade att det skulle finnas till idag. Så därav ett nytt besök.

Älskade M sover fortfarande...... Jag hoppas kunna sova lite middag senare idag, ska jobba inatt.

Ha en underbar lördag alla, och till alla som ska springa broloppet.... STORT LYCKA TILL !!!


Kram Cecilia



"De bästa läkarna är doktor diet, doktor ro och doktor munter"

3 kommentarer:

  1. Du är en underbar människa och jag önskar dig allt gott! KRAM!
    P.S. Ska vi skicka Hells Angels på läkarna? :p

    SvaraRadera
  2. Följ med mig till Stockholm o träffa Ulf, snälla!
    Kram Anita

    SvaraRadera
  3. Anya: Tack goa fina du...... Hells Angels ?? Njae så hårda ska vi kanske inte vara.

    Anita: Tack, men har idag blivit mycket väl omhändertagen på IMC, snabbt, proffsigt och de/han var dessutom mycket trevlig/a.

    SvaraRadera

TACK för din kommentar....